Log in


Nog geen account, maar wel lid? Klik dan hier

Gemeenteleiding

Freek & Liesbeth van Otterloo

Voorgangersechtpaar


Wij zijn Freek en Liesbeth van Otterloo en zijn al vanaf de start in 1993 van deze gemeente betrokken geweest in alle vormen van gemeentewerk. Sinds september 2004 hebben wij het stokje mogen overnemen van onze voorganger, Stevan de Boer,
om de gemeente als voorgangersechtpaar te dienen. Freek is getrouwd met Liesbeth en samen hebben zij vier kinderen, zij zijn allemaal getrouwd en  zeven kleinkinderen.
Freek is tevens betrokken in het dagelijkse bestuur van de VPE sinds 2013 om vandaaruit ook samen met Liesbeth dienstbaar te kunnen zijn in het land.
Als voorganger zit hij de raad van oudsten voor en leidt hij de zondagse eredienst. Portefeuilles die onder Freek zijn ambt vallen zijn, het aanbiddingsteamonderwijs/prediking, evangelisatie, jeugd- en kinderwerk, visie en beleidsontwikkeling, gebedsinitiatieven, vasten, mediateam en het evenemententeam.
“Mijn verlangen is dat de gemeente krachtig wordt in God en op
haar voeten gaat staan zodat het koninkrijk van God zichtbaar zal
worden om en door ons heen. Het is mijn wens om dit samen te doen met andere gemeenten en kerken die ook dit verlangen hebben. Als we dit samen doen in
eenheid zal het lichaam van Christus zichtbaar worden voor alle mensen!”